Lag og organisasjonsoversikt

Alle foreningar

Vi treng ein oppdatert oversikt over foreningane i kommunen. Dette er nyttig for innbyggjarane, kommunen, frivilligsentralane og ikkje minst for foreningane sjølv. Det er ingen kostnader for foreningane.

Portalen blei opna tysdag 26 jan 2021 og du finn den her

Førebels er det mogleg berre for underteikna å setje aktivitet på laget ditt, men har du ønskje så berre send til meg på epost eller ring meg.

Og treng du hjelp til å registrere eller endre opplysningar så tar du kontakt.

Helsing

Per Ole Ekker