Registrere eller endre informasjon på laget/styret:

Endringar må gjerast rett etter årsmøtet kvart år !!  Og det er fungerande leiar (eller den som har myndigheit) i styret som gjer endringane. Innlogging via MinID. Husk å ha klart på førehand:

• personnummer på alle dei nye i styret
  • samt årsmelding eller årsmøteprotokoll å leggje ved

I registeret kan du finne informasjon om kven som sit i styret i lag og org: http://w2.brreg.no/frivillighetsregisteret/

Foreninger og organisasjoner som er registrerte i Frivillighetsregisteret, kan

• delta i Grasrotandelen, en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på syv prosent av innsatsbeløpet direkte til en lokal frivillig organisasjon
  • momskompensasjon, det vil si at de kan søke om å få kompensasjon for moms de har betalt ved kjøp av varer og tjenester