Dei aller fleste av oss vil hjelpe til. Men det må skje på våre eigne premissar og innanfor tida som eg sjølv set til rådigheit.

Det fins ei nasjonal satsing på å vise kor det trengs hjelp. Her kan du "surfe" engasjement som det passer deg. https://frivillig.no/

Og er du interessert i eit spesielt tema er det greit å leite i organisasjonslivet i Foreningsportalen.

På frivilligsentralen driv vi med fleire aktivitetar. Aktivitetane avheng i stor grad av dei frivillige sitt engasjement og hjelp. Tar du kontakt med oss, kan vi i samråd med deg finne ut korleis du kan bidra ved vår sentral. Det er viktig for oss at du trivs med det du gjer som frivillig - uansett interesser.

Fyll ut skjemaet nedanfor, så tar vi kontakt.

Send