Klikk her for å kome til ALVER (aktiv-kommune.no)

I Aktiv kommune kan du:

• Finne informasjon om bygg, anlegg og ressursar som er til utlån i kommunen.
  • Leige idrettshallar, fotballbanar, møterom, uteanlegg og friluftsanlegg i Alver kommune.
  • Finne treningstider og arrangement.
  • Finne oversikt over lag og foreninger som nytter portalen. Sjå og Alver kommune - Foreningsportalen

Lag og foreninger som har treningstid eller arrangement i kommunen sine idrettsanlegg, er allereie registrert i systemet med kontaktinformasjon til leiar.

Fordelar med Aktiv kommune:

• Enkel å bruke.
  • Gir god oversikt over tilgjengelege ressursar
  • Tilgjengelig 24/7.

Kva skal registrerast i Aktiv kommune?

Alle søknader om leie av bygg, anlegg og ressurser knytta til idrett og friluft skal registrerast i Aktiv kommune.

Korleis kome i gang

Kven som helst kan søke tid i bygg og anlegg via Aktiv kommune. Når ein søker må ein logge inn med Bank-ID. Lag og organisasjonar skal framleis søke tid for sesongbasert leige (éin sesong = eit skuleår) gjennom eige søknadsskjema på kommunen sine heimesider.

Slik registrerer du ein søknad om trening eller arrangement i Aktiv kommune. Tusen takk til Tormod i Sandnes kommune for lån av linkane (video) (PDF).