Eigne bygg i Knarvik

SISTE !!     ALVER KULTUR- OG IDRETTSFORUM - orienteringsmøte for lag og organisasjonar 26 okt

Kultur, idrett og frivillighet i Alver kommune sender av og til ut informasjon som kan vere nyttig for lag og organisasjonar og innbyggjarar. Det er mykje som skjer og digitalisering gjer at det skjer fort. Då er det viktig at vegen til mottakar er riktig. Vi treng riktig epostadresse og mobilnummer.

Informasjon om laget ditt kan du sjølv oppdatere i Foreningsportalen. Manglar du pålogging så ta kontakt med Knarvik Frivilligsentral på epost knarvik.frivilligsentral@alver.kommune.no eller på mobil 99 55 45 40.

Mykje informasjon om lag og organisasjonar finn vi i Frivilligregisteret men alle er ikkje registrert der.

Kulturadministrasjonen har lokalar i Knarvik, der kor LOAS/Nordhordlandstunet var før.

Eigne bygg i Knarvik

2022 © Foreningsportal